Спеціальна Олімпіада України
Shadow

Всеукраїнські змагання Спеціальної Олімпіади України з баскетболу в гостинному Херсоні

19-20 листопада 2021 року гостинний Херсон приймав учасників Всеукраїнських змагань Спеціальної Олімпіади України з баскетболу, присвячених Європейському Тижню Баскетболу Спеціальної Олімпіади Європи/Євразії.

У змаганнях взяли участь 5 команд. Через карантинні обмеження, 4 команди напередодні турніру змушені були відмовитись від участі. В результаті, після емоційних і видовищних поєдинків, перше місце виборола команда дівчат Миколаївської області, а серед хлопців перше місце у команди Херсона.

Турнір відбувся з дотриманням всіх правил безпеки, щодо COVID-19. Дякуємо Комітету з фізичного виховання і спорту МОН за достойні медалі для призерів, особиста подяка начальнику Управління фізичної культури, молоді та спорту ХОДА Віталію Вибранському.

Також дякуємо Херсонському ресторану МакДональдз за смачні гостинці і Кока-Кола Україна за улюблені напої. Даний турнір дозволив нашим спортсменам не тільки позмагатися і, таким чином підтримувати свою баскетбольну майстерність, а й зустрітися з друзями з різних міст України, отримати позитивні враження, яких так бракує в їх буденному житті.

Висловлюємо велику вдячність координатору Спеціальної Олімпіади у Херсонській області за прекрасну організацію змагань, незважаючи на всі карантинні обмеження та, пов’язані з цим, організаційні проблеми!