Спеціальна Олімпіада України
Shadow

Відкритий регіональний турнір СОУ з футболу в місті Луцьк

8-9 вересня 2022 р. в м. Луцьк на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся відкритий регіональний турнір Спеціальної Олімпіади з футболу

Змагання були присвячені пам’яті відомого спортсмена Спеціальної Олімпіади, волинянина і прекрасної людини Миколи Стасюка. У Турнірі взяли участь  команд з Волинської, Рівненської та Житомирської областей.

Організатори та партнери змагань подарували спортсменам справжнє спортивне свято, а гравці продемонстрували високий рівень майстерності, жагу до перемоги та джентльменську поведінку під час матчів.

В результаті напруженої та цікавої боротьби переможцями Турніру стала команда Мирогощанського психоневрологічного інтернату Рівненської області. Срібні нагороди вибороли господарі -“Волинські патріоти”. Бронзові медалі вибороли теж місцеві гравці НРЦ Луцьк.

Під час урочистої церемонії відбулась важлива подія для Спеціальної Олімпіади України. З метою розбудови системи адаптивного спорту в Україні, подальшого розвитку Спеціальної Олімпіади, налагодження партнерських відносин та реалізації спільних проектів, підписано договір про співпрацю Спеціальної Олімпіади України та Волинського національного університету імені Лесі Українки. Від Університету договір підписав ректор, професор Цьось Анатолій Васильович. Від СОУ – виконавчий директор Підварко Андрій Анатолійович.

Спеціальна Олімпіада України висловлює слова щирої подяки нашим надійним партнерам: Кока -Кола України, Українській асоціації футболу і зокрема її Волинському обласному підрозділу , Українській асоціації футболу людей з інвалідністю та багатьом іншим.

Окрема подяка координаотору Спеціальної Олімпіади України у Волинській області Катерині Свіщевій, за багаторічну та системну роботу, вірність ідеям і цінностям Спеціальної Олімпіади, та, зокрема, за високоякісну оргінізацію Турніру.